Referenssit

Eduskuntatalon Paternoster-hissi

Avoimista hissiosastojen ketjusta koostuvan Paternoster-hissin konservointi toteutettiin hissiurakoitsijan alihankkijana. Työhön kuului viilupintojen hiominen ja kolhujen paikkaaminen sekä pintojen lakkaaminen. Kääntöalueelle katseilta piiloon uusittiin myös osa paneloinnista. Samalla konservoitiin Eduskuntatalon henkilöhissit. Mittatilaustyönä toimitimme käsityönä muokatut messinkiset listat, jotka sovitettiin vanhoille paikoilleen. Lisäksi huoltohissit sisustettiin uusilla RST-pinnoilla sekä uusittiin hissien lattiamateriaaleja tarpeen mukaan.

Lue Projektiuutiset -lehden artikkeli

Aviapolis

Aviapolis on kehäradan yksi pysähdysasema. Meidän tehtävänämme oli liukuportaiden reunojen rakentaminen ruostumattomasta teräslevystä. Projekti toteutettiin keväällä 2015. Erityistä huomiota piti kiinnittää portaiden käyttäjien turvallisuuteen, koska lentoaseman ruuhka-aikoina liukuportaiden käyttäjämäärät ovat todella suuret.

Lilla Roberts

Lilla Roberts on luksushotelli aivan Helsingin ydinkeskustassa. Hotelli remontoitiin vanhaan toimistokiinteistöön. Projektissa tärkeää oli erittäin laadukas ja tyylikäs lopputulos. Kohteeseen tuli modernit hissikorit, joissa käytettiin materiaaleina mm.värjättyä lasia sekä peiliä. Myös hissien ulkoseinät ovat mustaksi värjättyä lasia. Kohde valmistui kesällä 2015.

Eteläesplanadin toimistokiinteistö

Kiinteistö sijaitsee Helsingin arvoalueella Eteläesplanadi 2:ssa. Toimistorakennus on korkealuokkainen, ja hissin tuli vastata tätä tasoa. Hissioviseinät ja kuilu on teräs-lasi yhdistelmäinen rakenne. Kohde toteutettiin vuonna 2014-2015.

Itis

Helsingissä toimivaan kauppakeskus Itikseen olemme toteuttaneet useampia kokonaisuuksia. mm. useita henkilöhissejä yleisiin kauppakeskuksen tiloihin, sekä toimistohissit konttorin puolelle. Yhteistyö alkoi vuonna 2015, ja jatkuu edelleen. Kauppakeskuksen hisseissä on hyödynnetty etsattua teräsraitaa ilmeen korostamiseksi.

Julkisen tilan hissi

Tämän projektin tavoite oli perinteitä kunnioittava ratkaisu. Tämä toteutettiin aidoilla viilupinnoilla sekä selkeillä ratkaisuilla. Kiinteistön perinteikästä ja klassista linjaa on pyritty noudattamaan ja kunnioittamaan.

Liikehuoneiston hissi

Tässä kohteessa tärkeää oli vaalea ja raikas ilme, mutta kulutuksen kestävät materiaalit, sekä parempi valaistus vanhaan ratkaisuun verrattuna.

Taloyhtiön hissi

Vuonna 1993 valmistuneeseen taloyhtiöön tehtiin kolmeen rappuun hissisaneeraus hissikoneiston modernisoinnin yhteydessä. Kyseiseen taloyhtiöön valittiin helppohoitoinen ja helposti puhdistettava pintamateriaali: alumiinirunkoinen laminaattipinnoite seiniin.

Citykäytävä, Aleksanterinkatu 21

Kohde toteutettiin arkkitehdin suunnitelmien mukaan mittatilaustyönä. Kohteessa oli useita kerroksia, ja jokainen kerros piti toteuttaa erikseen yksilöllisillä mitoilla. Decoworks toteutti oviseinät, joissa käytettiin alaosissa pronssin väristä RST-levyä, ja yläosissa moderneja lasielementtejä.

Akateeminen kirjakauppa, Keskuskatu 1

Alvar Aallon suunnitelemassa rakennuksessa kunnostettiin vanhoja hissejä mahdollisuuksien mukaan, ja tarvittavat osat vaihdettiin kokonaan uusiin. Mm. vanhat kattorakennelmat saatiin kunnostettua, kun taas seinät, ohjauspaneeli ja lattia korvattiin uusilla, kuitenkin vanhaa tyyliä kunnioittavilla ratkaisuilla. Lattiamateriaaliksi valittiin marmoroitu kumimatto.

Töölön kirjasto

Alvar Aallon suunnittelemaan rakennukseen tehtiin vanhaa ilmettä varjellen uudet ovet, hissikorien sisustus sekä ovilehtien ja oviseinien pinnoitukset aidolla tammella. Erityistä huomiota kiinnitettiin mahdollisimman alkuperäistä ilmettä muistuttavaan lopputulokseen.

Taloyhtiön hissi

Hissikorin sisustus on tyypillinen projekti, jossa asuintalon hissi tuli tuoda nykyaikaan. Seinien pinnoitus on toteutettu kahdesta materiaalista; yläosa aidosta puuviilulevystä ja alaosa kuvoidusta ruostumattomasta teräslevystä.Tärkeää oli siis luoda saumaton yhteistyö puu- ja metallielementtien välille.

Kauppakeskus Mylly

360-kuvia kohteista

Keskuskatu

Katso 360-kuva

Lauttasaarentie

Katso 360-kuva

Stockmann

Katso 360-kuva

Suolakivenkatu

Katso 360-kuva

Tuote/materiaalikuvia