Hissiliiketoimi

Uudet hissikorit

Toimitamme uudet hissikorit asiakkaan toiveiden mukaisesti mittatilaustyönä. Toteutamme mm. RST-korit, HST-korit, lasikorit sekä tavarahissit.

Hissikorin sisustus

Hissikorien sisustus toteutetaan aina kohdekohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huomioitavia asioita on kiinteistön tyyli, hissin käyttötarkoitus ja valaistuksen tarve. Hissikorien sisustuksessa käytetään erilaisia materiaaleja ja menetelmiä kuten digiprinttausta ja väri- sekä kuviometalleja. Värjätyt lasit ja peilien käyttö ovat arkipäivää. Vahvuutenamme on laadukas eri materiaalien yhdistely kuten lasi- ja puupinnat tai metalli- ja puuosien yhteensovittaminen.

Uusien hissien ovet ja oviseinät

Kohdekohtainen mitoitus, suunnittelu ja valmistus sekä tilaajan valitsemat materiaalit. Toteutamme mm. kääntöovet, automaattiovet sekä pariovet.

Hissioviaukkojen pielirakenteet

Pielipellit ja listat tilaajan suunnitelmien mukaisesti. Materiaaleina RST, HST, puuviilu, digiprintit sekä maalattu teräs.

Hissiovien pinnoitukset ja korjaukset

Tilaajan valitsemat materiaalit sekä hissikohtainen mitoitus, suunnittelu, valmistus ja asennus. Toteutamme myös ikkunoiden poistot ja lisäykset sekä viimeistelemme pinnat laajalla materiaalipaletilla kuten RST, puuviilu, digiprintti, laminaatit sekä maalaus.

Hissikuilut

Toteutamme teräsrunkorakenteiset hissikuilut. Seinäpinnat ovat joko maalattua tai ruostumatonta terästä, lasia tai teräslankaverkkoa. Samalla teemme myös hissien väliseinät ja palkistot. Tuotteilla on CE -merkintä.

Työt tehdään kohdekohtaisesti tilaajan suunnitelmien mukaisesti.